Free cookie consent management tool by TermsFeed
Natuursteen opslag

Natuursteen Gouda

Ronald Bruinstroop Natuursteen levert in het Goudse allerlei natuursteen producten. Dat kan een natuursteen grafmonument zijn, een natuursteen urnament. Maar ook alle bouwproducten van natuursteen leveren we in Gouda uit. Dat doen we vanuit onze locatie Moordrecht. Daar hebben we een uitgebreide natuursteen werkplaats waar alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

Natuursteen Gouda en de Bouw

Denkt u bij natuursteen bouw aan natuursteen vloeren, natuursteen puien, natuursteen vensterbanken, natuursteen aanrechtbladen, natuursteen badkamer bekledingen, natuursteen haardplateaus of schouwen, natuursteen vensterbanken. Natuursteen in Gouda is allemaal te leveren door ons natuursteenbedrijf Ronald Bruinstroop Natuursteen

Natuursteen Gouda en het Gedenken

grafmonumenten

Ook op het gebied van natuursteen gedenken beschikken we over een uitgebreid aanbod van gedenkstenen. Natuursteen gedenkstenen die precies op maat en naar uw wensen worden gemaakt. Daarbij hebt u de keuze uit staande natuursteen gedenkstenen, liggende natuursteen gedenkstenen ook wel zerken genoemd of een combinatie van beide soorten. Afhankelijk van de reglementen op de begraafplaats is er van alles mogelijk en wij van Ronald Bruinstroop Natuursteen kunnen u daar uitgebreid over informeren.

Natuursteen Gouda en woonkamer toepassingen

Natuursteen vloer

Bij een fraaie natuursteen vloer horen natuurlijk ook natuursteen vensterbanken en om het af te maken natuurlijk ook een natuursteen haardplateau of schouw. U heeft de keuze uit een groot aantal natuursteen soorten die allemaal verschillende eigenschappen hebben. Die eigenschappen moeten passen bij uw gebruik. Zo is de ene natuursteensoort wat kwetsbaarder dan de andere. Dan hebben we het over heel hoogglanzende materialen zoals roze marmers. Dat in tegenstelling tot een hoogglanzend graniet waar u vrijwel alles mee kunt doen. Graniet is ongevoelig voor welke vloeistof dan ook die men erop knoeit.

De kwetsbaarheid van het marmer wordt al een stuk minder als er voor een minder hoogglanzende soort gekozen wordt. Splijtmaterialen zijn niet alleen ongevoelig voor inwerking van stoffen ze zijn ook nog eens zeer slijtvast. De uitstraling van splijtsteensoorten moet natuurlijk wel passen bij uw smaak. Een goede keuze van natuursteen is vakwerk en de vakman Ronald Bruinstroop staat u terzijde om tot de juiste keuze te komen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Natuursteen badkamer exclusief

Natuursteen Gouda en keuken toepassingen

Natuursteen keukenbladen
Natuursteen keukenbladen

Ook in de keuken als natuursteen aanrechtblad verstaat de natuursteen haar mannetje. Ook daar is er keuze uit een groot aantal materialen die allen geschikt zijn als aanrechtblad. We denken dan vooral aan het graniet en de granietachtigen, die in de kleuren wit, zwart, grijs, geel, rood, groen en een groot aantal daarvan afgeleide mengkleuren leverbaar zijn. De natuur heeft honderden kleuren gevormd en geen natuursteen blad is daardoor gelijk aan het andere. Ook in randafwerkingen en glansgraad is er veel mogelijk. Hoe plaats je een kookeiland en hoe groot kunnen de maten zijn allemaal vragen waar een oplossing voor bedacht moet worden. Ook hier helpt het gedegen advies van de vakman Ronald Bruinstroop om tot de goede keuze te komen.

 Natuursteen Gouda en badkamer bekleding

badkamer bekleding
badkamer bekleding

Van oudsher wordt natuursteen in de natte omgeving toegepast, domweg om dat het tegen vocht kan en mooi blijft. Behalve mooi is het ook nog eens heel praktisch. Wat is er fraaier en luxer dan een badkamer bekleding van geaderde marmers. En het zal u meevallen wat dat kost als je in ogenschouw neemt dat u de enige bent die dat materiaal heeft. Er zijn geen twee gelijke geaderde marmers op de wereld te vinden. Dat maakt de natuursteen een veel gevraagd materiaal voor wastafelbladen en wandbekledingen. Uw vakman Ronald Bruinstroop weet u wel te vertellen waarom.

Natuursteen Gouda en buitentoepassingen

In de tuin als zwerfkeien, natuurteen border afwerking, maar ook als natuursteen terras, natuurteen vijveromranding of als permanente hardsteen tafel kan natuursteen een prachtige rol spelen. Het geeft de buitenaankleding net dat extra stuk luxe waarmee het helemaal af wordt. Als natuursteen deur dorpel is het de functionele oplossing voor de overgang van binnen naar buiten. En daar blijft het niet bij, je kunt ook denken aan afdekstukken voor balusters, bij toegangshekken aan brievenbussen van natuursteen, naamborden en huisnummers. Feitelijk is heel veel in natuursteen uit te voeren. In alle gevallen loont het de moeite om contact op te nemen met Ronald Bruinstroop natuursteen om te kijken welke natuursteen oplossingen in Gouda passen bij uw wensen en budget.

Direct een offerte aanvragen

  • Hidden