Free cookie consent management tool by TermsFeed
aanrechtbladen keuken

Aanrechtbladen

U wilt een aanrechtblad van natuursteen. Dat kan natuurlijk. Als vakkundig natuursteenbedrijf zijn we daar goed in om die te maken. We beschikken over een uitgebreid machinepark waarmee de meeste natuursteensoorten te verwerken zijn. Een natuursteen aanrechtblad voor een bestaande of een nieuwe keuken beide behoren tot de mogelijkheden. Ziet uw bestaande blad vaak van kunststof er niet meer uit na 10 jaar intensief gebruik, vervang het door een natuursteen aanrechtblad en uw keuken toont weer als nieuw. Wat dat allemaal kost zal u heel erg mee vallen.

Verschillende Steensoorten voor het aanrechtblad

Voor een aanrechtblad komen zeer veel verschillende natuursteensoorten in een scala aan kleuren in aanmerking. Natuurlijk is de ene steensoort beter geschikt tegen het intensieve gebruik in een keuken als aanrechtblad dan de andere. Witte marmer is natuurlijk prachtig maar wel kwetsbaar. Hardsteen ook een prachtig product vraagt wel om gedegen onderhoud. Granieten en granietachtigen in een veelvoud van kleuren zijn zeer geschikt als aanrechtblad en voldoen in het gebruik goed en zijn makkelijk in het onderhoud. De specialisten van Ronald Bruinstroop Natuursteen adviseren u graag over de steensoort die geschikt is voor uw aanrechtblad. Natuurlijk de steensoort die past bij het ontwerp van uw keuken en die ook nog eens voldoet in het gebruik. Daarin spreken de kleur van de kastfrontjes en de vormgeving van de hele keuken ook een woordje mee.

[us_testimonial author=”Ronald Bruinstroop” company=””]Een vakbekwaam steenhouwer levert niet uitsluitend wat de klant vraagt, maar probeert dat te leveren waar de klant plezier aan gaat beleven. Nu en in de wat verdere toekomst.[/us_testimonial]

Verschillende afwerkingen van het aanrechtblad

Een natuursteen aanrechtblad kan heel verschillende afwerkingen hebben. Allereerst kan dat gepolijst zijn, dat is hoogglanzend. Maar een gezoete uitvoering dat is een zijdemat uitvoering kan natuurlijk ook. Maar er is meer mogelijk acciento (verouderd ruw oppervlak) dat is oud gemaakt dan ziet het er wat doorleefder uit. Of we leveren het blad met een leatherlook (dan voelt het blad zacht aan, ja ook dat kan met steen)

Verschillende randafwerkingen

In een keuken wordt natuurlijk gewerkt en op sommige plekken bij de spoelbakken wordt veel water gebruikt. Je wilt niet dat spatwater steeds over de kastfrontjes loopt. Een aanrechtblad kan een waterkeringsrand hebben die aan het blad gemaakt wordt. Dergelijke waterkeringen worden aan het blad gelijmd en bestaan uit een opstaande strook natuursteen. Dat kan met een meer ronde afwerking zijn en dat kan met een meer hoekige afwerking gemaakt worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Aanrechtblad

Achterwanden, spatwanden kunnen allemaal van natuursteen worden gemaakt.

Achter de kookplaat is meestal een spatwand geplaatst die aan moet sluiten op de afzuigkap. Dat kan in dezelfde natuursteensoort als waar het blad van gemaakt is. Dat geldt ook voor spatranden rondom langs het aanrechtblad. Dat kan een klein opstaand randje zijn of een complete achterwand het is maar waar uw voorkeur in het ontwerp naar uit gaat.

Vloeren van natuursteen

In keukens zijn vloeren van natuursteen ook zeer praktisch in het gebruik, de vloer is eenvoudig te reinigen en vraagt maar weinig onderhoud