Free cookie consent management tool by TermsFeed
aanrechtbladen keuken

Aanrechtbladen

U wilt een aanrechtblad van natuursteen. Dat kan! We beschikken over een uitgebreid machinepark waarmee we de meeste natuursteensoorten kunnen verwerken. Of het nu om een blad gaat voor een bestaande of een nieuwe keuken, alles is mogelijk. Vervang uw oude aanrechtblad voor een natuurstenen blad en uw keuken toont weer als nieuw. En de kosten zullen u meevallen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Verschillende Steensoorten voor het aanrechtblad

Wit marmer is natuurlijk prachtig, maar ook heel kwetsbaar. Hardsteen is een prachtig product, maar vraagt ook veel onderhoud. Het is dan ook geen overbodige luxe u goed te laten informeren bij aanschaf van een natuurstenen aanrechtblad. Want er zijn genoeg soorten, in een scala aan kleuren die uitermate geschikt zijn. Granieten en granietachtigen bijvoorbeeld zijn prettig in gebruik en handig in onderhoud. De specialisten van Ronald Bruinstroop Natuursteen adviseren u graag over de steensoort die geschikt is voor het aanrechtblad van uw wensen en die het beste bij de kleur en stijl van uw keuken past.

Een vakbekwaam steenhouwer levert niet uitsluitend wat de klant vraagt, maar probeert dat te leveren waar de klant plezier aan gaat beleven. Nu en in de wat verdere toekomst.

Verschillende afwerkingen van het aanrechtblad

Natuurstenen aanrechtbladen zijn op verschillende manieren af te werken. Een gepolijste afwerking geeft een hoogglans effect, maar wie zijdemat mooier vindt kiest voor gezoet. Acciento is een afweringstechniek die het geheel een mooie, ruwere en wat doorleefde uitstraling geeft. En wist u dat het zelfs mogelijk is steen zacht te laten voelen? Met de leatherlook kan dat.

Verschillende randafwerkingen

Een keuken wordt gebruikt en in veel gevallen komt daar water aan te pas. Met name bij de spoelbakken kan dat leiden tot spatwater op de kastfrontjes. Wij kunnen van natuursteen een waterkeringsrand maken die we aan het blad bevestigen. Deze randen kunnen rond of juist hoekiger worden afgewerkt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Aanrechtblad

Achterwanden, spatwanden kunnen allemaal van natuursteen worden gemaakt.

Achter de kookplaat wordt vaak een spatplaat geplaatst die aansluit op de afzuigkap. Ook dat kan van natuursteen. En ook rondom het aanrechtblad kunt u kiezen voor spatranden of – wanden in dezelfde kleur als uw aanrechtblad.

Vloeren van natuursteen

In keukens zijn vloeren van natuursteen ook zeer praktisch in het gebruik, de vloer is eenvoudig te reinigen en vraagt maar weinig onderhoud.

Direct een offerte aanvragen

  • Hidden