Free cookie consent management tool by TermsFeed

Grafstenen Waddinxveen

Met Natuursteen gedenkstenen Waddinxveen Ronald Bruinstroop kiest u niet alleen voor de schoonheid van natuursteen, maar ook voor een stuk vakwerk dat speciaal voor u gemaakt is. Ronald Bruinstroop Natuursteen is al jarenlang specialist in zijn vakgebied.

Gedenkstenen leveren altijd vragen op. Ronald Bruinstroop beantwoordt ze graag. En samen met u vindt hij een passende oplossing, of het nu om grafbedekkingen of urnenbijzettingen gaat. Wij gaan er wel vanuit dat echt vakwerk tijd kost, maar ook altijd zichtbaar is. Dat levert ons tevreden klanten op. Maak een afspraak als u wilt weten wat Ronald Bruinstroop Natuursteen voor u kan doen.

Er zijn in Waddinxveen drie begraafplaatsen

Oude Gemeentelijke Begraafplaats Kerkweg West Waddinxveen

De Gemeentelijke begraafplaats omvat een groot aantal monumentale bomen en is met een heg van de openbare weg afgescheiden. U treft er de oorlogsgraven van de vijf slachtoffers die zijn omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op deze begraafplaats is nog maar voor een beperkt aantal graven bijzetting mogelijk.

Algemene Begraafplaats Thijmhof Alberdink Thijmlaan 8 2741 AA  Waddinxveen

Begraafplaats Rooms Katholieke Sint Victorkerk Zuidkade 176 Waddinxveen

Achter het parochiegebouw aan de Zuidkade bevindt zich de Rooms-Katholieke begraafplaats. De bijbehorende St. Victorkerk is ontworpen door een leerling van Pierre Cuypers en in 1880 ingewijd. Er wordt op deze begraafplaats niet meer begraven.

Meer over Waddinxveen

Met ruim 27.000 inwoners is Waddinxveen een middelgrote plaats in Zuid-Holland. Het ontstond als veenontginning op de westoever van rivier de Gouwe. In Waddinxveen ligt de plek waar het polderwater 7,10 meter onder NAP staat. Dat is het laagste polderwaterpeil van Nederland. In 1996 werd een monument opgericht om daar de aandacht op te vestigen.