Grafstenen Moordrecht

Natuursteen gedenkstenen Moordrecht, met de gedenkstenen van Ronald Bruinstroop haalt u niet alleen de schoonheid van natuursteen in huis maar ook een echt stukje vakwerk. Wij van Bruinstroop zijn sinds jaar en dag actief als de natuursteenspecialist. Rond grafstenen kunnen wij elke vraag daarover vrijwel altijd beantwoorden. Samen met u zetten we uw ideeen en wensen om naar een passende grafsteen. Zowel voor grafbedekkingen als voor urnenbijzettingen zijn allerlei oplossingen denkbaar. Wij hanteren echter het uitgangspunt dat het tijd kost om vakwerk te leveren. Dat vakwerk is altijd zichtbaar en levert ons tevreden klanten op. Maak een afspraak met Ronald Bruinstroop Natuursteen om u hiervan te laten overtuigen.

Begraafplaatsen in Moordrecht

De begraafplaatsen kennen een vrij aanzienlijk tarieven voor het hebben van een recht tot begraven op de begraafplaats. Daar staat een langere tijd tegenover 30 jaar in plaats van 20 jaar en ruime openingstijden.

Oude Algemene Begraafplaats Koningin Julianastraat 11 2841 VL Moordrecht

grafstenen moordrechtDe ingang bevindt zich aan de Koningin Julianastraat, de begraafplaats is omgeven door de Kerklaan en de west ringdijk. Met aan een zijde water van de ringvaart. De begraafplaats lag eerst buiten de bebouwde kom maar inmiddels zijn er moderne gebouwen omheen verrezen. Op de begraafplaats is veel groen te vinden. Er staat bij de ingang een monument ter herinnering aan vermoorde Joodse inwoners van Moordrecht in de Tweede Wereldoorlog en een Oorlogs monument voor die gelijknamige Oorlog. l

Nieuwe Algemene Begraafplaats Middelweg 45 A 2841 LB Moordrecht

Deze begraafplaats is redelijk nieuw geopend in de 80tiger jaren. Dat is ook te zien aan de opzet brede rechte paden gescheiden door beukenheggen waarlangs de grafvakken liggen midden tussen akkerbouw velden in het open land.

Rooms Katholieke Begraafplaats aan het Oosteinde 23 2841 AA Moordrecht

Een beetje verscholen tussen een rij woonhuizen ligt een Rooms Katholieke Kerk op nummer 23 Daar is een pad met achter de bebouwing een Rooms Katholieke begraafplaats.

Menu