Free cookie consent management tool by TermsFeed

Grafstenen Moordrecht

Met Natuursteen gedenkstenen Moordrecht Ronald Bruinstroop kiest u niet alleen voor de schoonheid van natuursteen, maar ook voor een stuk vakwerk dat speciaal voor u gemaakt is. Ronald Bruinstroop Natuursteen is al jarenlang specialist in zijn vakgebied.

Gedenkstenen leveren altijd vragen op. Ronald Bruinstroop beantwoordt ze graag. En samen met u vindt hij een passende oplossing, of het nu om grafbedekkingen of urnenbijzettingen gaat. Wij gaan er wel vanuit dat echt vakwerk tijd kost, maar ook altijd zichtbaar is. Dat levert ons tevreden klanten op. Maak een afspraak als u wilt weten wat Ronald Bruinstroop Natuursteen voor u kan doen.

Begraafplaatsen in Moordrecht

De begraafplaatsen van Moordrecht kennen hogere tarieven dan in de meeste andere gemeenten worden gehanteerd. Daar staat tegenover dat het recht tot begraven niet 20 jaar, maar 30 jaar geldt en dat de openingstijden ruimer zijn.

Oude Algemene Begraafplaats Koningin Julianastraat 11 2841 VL Moordrecht

De ingang van de Algemene Begraafplaats bevindt zich aan de Koningin Julianastraat en het gebied is omgeven door de Kerklaan en de West Ringdijk. Aan één zijde ligt het water van de ringvaart. De begraafplaats lag eerder buiten de bebouwde kom, maar inmiddels zijn eromheen moderne gebouwen verrezen. De begraafplaats is groen. Bij de ingang staan een oorlogsmonument en een monument ter herinnering aan de vermoorde Joodse inwoners van Moordrecht in de Tweede Wereldoorlog.

Nieuwe Algemene Begraafplaats Middelweg 45 A 2841 LB Moordrecht

Deze begraafplaats is redelijk nieuw en werd geopend in de 80’er jaren. Dat is ook te zien aan de opzet. De brede rechte paden zijn gescheiden door beukenheggen, waarlangs de grafvakken midden tussen akkerbouwvelden in het open land liggen.

Rooms Katholieke Begraafplaats aan het Oosteinde 23 2841 AA Moordrecht

Een beetje verscholen tussen een rij woonhuizen ligt op nummer 23 een Rooms Katholieke Kerk. Een pad leidt na een Rooms Katholieke begraafplaats achter de bebouwing.