Free cookie consent management tool by TermsFeed

Grafstenen Boskoop

Natuursteen gedenkstenen Boskoop van Ronald Bruinstroop, daarmee haalt u vakwerk en de schoonheid van natuursteen in huis. Al jarenlang is Ronald Bruinstroop als natuursteen specialist werkzaam. Daardoor zijn weinig vragen rond gedenkstenen onbespreekbaar. Wij vinden vrijwel altijd een passende oplossing voor ideeen die er bij u leven rond nagedachtenis. Of het nu gaat om een gedenksteen of een urnenbijzetting. Er zijn altijd allerlei oplossingen denkbaar. In een gebied dat voor ons dagelijks werk is en waar we vertrouwd mee zijn. Wij hanteren het uitgangspunt dat echt vakwerk tijd kost. Dat natuursteen vakwerk is altijd zichtbaar en levert ons tevreden klanten op. Daar doen we het natuurlijk voor. Kom u overtuigen van de mogelijkheden en maak een afspraak.

Begraafplaatsen in Boskoop

Gemeentelijke Begraafplaats Roemer 39 2771 WS Boskoop

grafstenen woerdenDeze begraafplaats heeft een algemeen- en een Rooms Katholiek gedeelte en beschikt over een urnentuin en een urnenmuur. Rondom een toegangsplein met beheerders gebouw ligt de begraafplaats aan twee zijden. De grafvelden zijn open van karkater met weinig grote bomen. Vanaf de openbare weg is de begraafplaats met groen aan het zicht onttrokken.

Oude Begraafplaats Rijerskoop Boskoop

De oude begraafplaats Reijerskoop werd in 1875 in gebruik genomen ter vervanging van de begraafplaats achter de Nederlands hervormde Kerk in het centrum van Boskoop. De ingang is in Neo classistische stijl gebouwd en de begraafplaats zelf heeft door de jaren heen weinig veranderingen ondergaan. In 2012 werd de begraafplaats opgeknapt en sinds 2013 is het gemeente monument. Er wordt nog maar heel incidenteel begraven als bijzetting in familiegraven. De begraafplaats wordt omgeven door een taxushaag en bevat enkele coniferen en cipressen en grote hulst struiken.

Meer over Boskoop

Boskoop is het centrum van de tuinplanten- en tuinstruikenteelt in Nederland.