Free cookie consent management tool by TermsFeed

Samenwerking

Samenwerking broers Peter en Ronald bruinstroop

De broers Peter en Ronald Bruinstroop een echte steenhouwers familie zijn een samenwerking aangegaan. Door deze samenwerking kunnen zij in de regio klanten nog beter kunnen bedienen.

Ronald Bruinstroop

De specialisten van Bruinstroop Natuursteen in Moordrecht maken voor elke vraag en project de oplossing op maat. Ook onderhoud, reparatie en renovatie hoort bij ons vak. Voor het onderhouden van vloeren zorgen wij voor het vlakken, schuren, polijsten of het kristalliseren hiervan. Alle maatwerkprojecten in natuursteen, door uzelf of door ons uitgewerkt, maken wij in zijn geheel voor u in orde op onze geavanceerde machines. We leveren ook grafmonumenten, urn-monumenten en urnen.

Peter Bruinstroop

Voor grafstenen te kopen in Rotterdam kun je zeker goed terecht bij Peter Bruinstroop. We hebben een uitgebreid aanbod aan grafmonumenten, grafstenen en urnamenten. Je wilt als nabestaande na het verlies van een dierbaar persoon toch zeker iets uitkiezen dat bij hem of haar paste en dat zijn leven symboliseerde maar dat is niet altijd gemakkelijk. Hierin kunnen we je altijd adviseren en bijstaan in de keuzes die je maakt.