Free cookie consent management tool by TermsFeed

Restauratie grafmonumenten

Op deze pagina staan een aantal voorbeelden van grafmonumenten welke wij gerestaureerd hebben.

Restauratie kinder grafmonument

Dit kinder gedenkmonument is gerestaureerd na een stormschade. Er was niet veel meer over van het gedenkmonument. Het monument is door ons vakkundig gedemonteerd gereinigd en de gebroken delen aan elkaar verlijmd. De tekst is opnieuw gekleurd waarmee het gedenkmonument in ere is hersteld.

Restauratie klassieke gedenksteen

Dit gedenkmonument is opgehaald van de begraafplaats en in onze werkplaats gerestaureerd omdat de verf in de letters vergaan was en er roestplekken in de dekplaat waren getrokken veroorzaakt door metalen vazen of lantaarns.  De losgekomen zijbanden, dekplaat, tuin – voorband en bloem blokvazen zijn gereinigd en opnieuw gemonteerd op het betonraam waarna we dit gedenkmonument weer hebben terug geplaatst op de begraafplaats waar het ook weer in volle ere op de begraafplaats gezien mag worden.

Restauratie witte gedenksteen

Klanten over ons

Ronald Bruinstroop Natuursteen
4.9
Gebaseerd op 39 beoordelingen
powered by Google
Peter BakkerenPeter Bakkeren
16:33 07 Feb 24
Wederom heeft de firma Bruinstroop vakwerk geleverd met bijplaatsen van de naam van mijn moeder op de familie grafsteen, goed advies en hulp met ophalen van de steen echt vijf sterren waard! Ook leverde hij de lantaarn met wig zodat deze vlak op de steen staat.
Ina KoolIna Kool
21:48 13 Dec 23
Hele fijne samenwerking met dit bedrijf. Er wordt goed naar de klant geluisterd en zijn er voor ons naar wens nieuwe natuurstenen vensterbanken gemaakt en naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst! Er wordt keurig gewerkt en zijn ook de oude vensterbanken netjes afgevoerd.
Reijnoud van der NietReijnoud van der Niet
11:46 06 Nov 23
Ronald heeft ons ontzettend goed geholpen met het aanvullen van de tekst op het familiegrafmonument. Met zorgvuldig meetwerk en kennis van zaken is het lettertype overeenkomend met wat er reeds op de steen stond.Ook met andere ideeën voor aanpassingen aan het monument helpt hij bij het maken van een goede keuze.De informatievoorziening bij elke stap in het proces is erg fijn en ook foto's van het resultaat als het grafmonument weer op zijn plek staat, getuigen van respect voor de overledene.Ook de service achteraf is top.
Marieke UytenbogaartMarieke Uytenbogaart
14:26 15 Oct 23
Een zeer fijne ervaring voor een persoonlijke belangrijke opdracht. Er is meegedacht, en ondanks toch wat hobbels, steeds met evenveel begrip blijven reageren en doorwerken tot er een resultaat naar wens was. Fijne samenwerking met een mooi resultaat! Hartelijk dank!
Joke Van Der KnaapJoke Van Der Knaap
07:20 10 Oct 23
Wat een fijne samenwerking.Ronald heeft de grafmonument opgehaald, mooi opgestuurd en voor hergebruik gereedgemaakt.Ook heeft hij om mijn verzoek een plak eraf gezaagd.Van die plak is er een mooie steen geslepen door de edelsmid en is daarna in een ring gezet.Heel erg bedankt voor de samenwerking.
J. De JongeJ. De Jonge
05:53 08 Sep 23
Het contact met Ronald Bruinstroop is makkelijk en de lijnen zijn kort. Als de omstandigheden veranderen denkt hij mee aan flexibele oplossingen. Zijn mensen zijn kundig, precies en leveren vakwerk af. Ons verzakte bordes is weer in volle glorie hersteld!
Lucia VitaleLucia Vitale
07:34 15 Jul 23
ZIjn fantastisch geholpen door Ronald. Intitiele vraag was om een lampje met zonnepaneeltje te vervangen. WIj zijn langsgeweest en hebben advies gevraagd. Ronald is zelf ter plaatse gaan kijken, heeft een en ander meegenomen naar de werkplaats en 1,5 week later alles gerepareerd teruggeplaatst. Met een andapter om het lampje eventueel thuis extra op te landen. Aandacht, tijd en ook materiaal geinvesteerd. Wat ons verbaasde is dat dit allemaal onder "Service" is gedaan. Dit is meer aan service dan wij verwacht hadden, Nogmaals: Ronald, BEDANKT
Caroline HeisterborgCaroline Heisterborg
10:00 08 May 23
Wij zijn door Ronald en zijn collega prima geadviseerd en geholpen bij het uitzoeken van passende gedenksteen na het overlijden van onze vader. Binnen de afgesproken tijd is de gedenksteen op vakkundige wijze geplaatst. We waren dik tevreden met het resultaat. Een aantal maanden later overleed ook onze moeder en opnieuw hebben Ronald en zijn collega ons goed geadviseerd en ervoor gezorgd dat de tekst op de gedenksteen vakkundig werd aangepast. Al onze wensen werden zorgvuldig meegenomen door deze vakmensen. Zij begrijpen wat goede service betekent voor mensen in moeilijke tijden écht top!
Jitske NijstadJitske Nijstad
16:14 07 Mar 23
Ronald heeft mij super goed geholpen voor vloerdorpels. Kwaliteit is top en ze zijn precies goed nadat ik maten heb door gegegeven.
martijn van de fliertmartijn van de fliert
15:32 11 Feb 23
Via goede ervaringen van onze uitvaarrondernemer, Michel de Haan-Rijkert, van Cappellen, zijn we bij Ronald Bruinstroop gekomen. Zijn verhalen bleken juist. Ronald is een aardige, meelevende man die tijd voor je neemt en je voorziet van adviezen zonder dwang. Zelfs op zondag mochten de gedenksteen komen bekijken omdat het door de weeks niet lukte. Zijn woord komt hij na en levert vakwerk.
fh lfh l
10:07 12 Dec 22
Hele fijne mensen in een moeilijke tijd, we zijn heel dankbaar voor hun hulp en advies en zeker het eindresultaat, nogmaals hartelijk dank daarvoor!
SaNNieSaNNie
09:13 07 Dec 22
We zijn ontzettend vriendelijk geholpen door Ronald Bruinstroop.Ik had de wens om een tekening van een horoscoop op de steen te plaatsen.Hij heeft hier echt werk van gemaakt en het resultaat is heel mooi geworden!Morgen zou mijn vader 85 zijn geworden en ik hoopte dat de steen dan klaar zou zijn.Ronald heeft me gisteren laten weten dat de steen geplaatst is en de foto's per email door gestuurd.Op 4 november is de steen besteld en op 6 december is de steen gelegd.Dat is veel eerder dan ons werd beloofd.Echt een super service!Ronald, heel erg bedankt voor alles!!!
Henny de BruijnHenny de Bruijn
18:49 06 Sep 22
Natuurstenen afwerking voor een Faber haard laten maken. Werk keurig en op snel uitgevoerd.
Pim ArentsenPim Arentsen
15:59 05 Sep 22
Reageert snel, komt z’n afspraak na en levert kwaliteitswerk.Dik tevreden, dikke pluim 👍🏻
Gedenksteen van moeder bleek na 6 jaar een beginnend scheurtje te vertonen. Ronald Bruinstroop had dit gelukkig ontdekt en heeft hierop actie ondernomen. Gedenksteen werd opnieuw besteld en gegraveerd. Communicatie hierover verliep prima. Ronald Bruinstroop doet wat hij zegt. Oud gedenksteen werd verwijderd en binnen het afgesproken tijdspad is de nieuwe gedenksteen geplaatst. Alles ziet er netjes uit alsof het nooit weg is geweest.Al met al zeer tevreden en zeer goede service.
Henk LinschotenHenk Linschoten
14:51 04 Feb 22
Vriendelijk ontvangen en goed persoonlijk advies. Goede vakkennis en snelle levering van het gedenkmonument.
Lia GroenewegLia Groeneweg
16:29 06 Dec 21
Goede informatie over een moeilijk onderwerp.
Michel VinkMichel Vink
12:08 26 Nov 21
Prima resultaat bij Bruinstroop! Fijne samenwerking ook! Mooi bedrijf!
Anneke TwigtAnneke Twigt
12:28 06 Aug 21
Ronald heeft ons erg goed begeleid bij het samenstellen van het grafmonument.Hoewel we dachten goed te weten wat we wilden, stelde Ronald de juiste vragen, zodat we er nog eens goed over nadachten. Het is precies geworden zoals we wilden, met dank aan Ronald!
Leny LatoelLeny Latoel
06:48 17 Jun 21
Groot assortiment stenen. Zeer goed geholpen door een vriendelijke vakman die je goed kan adviseren bij het maken van een keuze. Zorgzame afhandeling bij het plaatsen van het monument. Een aanrader.
Sir AndreSir Andre
08:49 14 Apr 21
De heer Bruinstroop, gespecialiseerd in het bewerken van natuursteen heeft voor ons een gedenksteen gemaakt. Wij hebben het een prettige samenwerking gevonden met Ronald om onze ideeën met zijn vakmanschap te combineren. Zijn inzicht en bijdrage werd zeer op prijs gesteld, waardoor we tot een geweldig eindresultaat zijn gekomen. Ronald en collega bedankt voor jullie vakmanschap.
Rita GeerdersRita Geerders
18:09 24 Sep 20
Wij hadden een uitdaging met het afvoeren van een, zeer zware, granieten tuintafelblad. Niet te tillen.Na contact met Ronald Bruinstroop Natuursteen bleek hij bereid om, op korte termijn zelfs, ons uit de brand te helpen.We waren diep onder de indruk van de netheid van werken, de deskundigheid, de efficiëntie, maar bovenal de behulpzaamheid.Een ding weten we zeker, we raden Ronald Bruinstroop Natuursteen van harte aan aan een ieder die een betrouwbaar bedrijf wens in te huren, met een nette, behulpzame en doortastende werkhouding!Doen hoor!Complimenten en veel dank onzerzijds aan Ronald Bruinstroop!
js_loader