Restauratie grafmonumenten

Op deze pagina staan een aantal voorbeelden van grafmonumenten welke wij gerestaureerd hebben.

Restauratie kinder grafmonument

Dit kinder gedenkmonument is gerestaureerd na een stormschade. Er was niet veel meer over van het gedenkmonument. Het monument is door ons vakkundig gedemonteerd gereinigd en de gebroken delen aan elkaar verlijmd. De tekst is opnieuw gekleurd waarmee het gedenkmonument in ere is hersteld.

Restauratie klassieke gedenksteen

Dit gedenkmonument is opgehaald van de begraafplaats en in onze werkplaats gerestaureerd omdat de verf in de letters vergaan was en er roestplekken in de dekplaat waren getrokken veroorzaakt door metalen vazen of lantaarns.  De losgekomen zijbanden, dekplaat, tuin – voorband en bloem blokvazen zijn gereinigd en opnieuw gemonteerd op het betonraam waarna we dit gedenkmonument weer hebben terug geplaatst op de begraafplaats waar het ook weer in volle ere op de begraafplaats gezien mag worden.

Klanten over ons

Ronald Bruinstroop Natuursteen
4.8
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
Gedenksteen van moeder bleek na 6 jaar een beginnend scheurtje te vertonen. Ronald Bruinstroop had dit gelukkig ontdekt en heeft hierop actie ondernomen. Gedenksteen werd opnieuw besteld en gegraveerd. Communicatie hierover verliep prima. Ronald Bruinstroop doet wat hij zegt. Oud gedenksteen werd verwijderd en binnen het afgesproken tijdspad is de nieuwe gedenksteen geplaatst. Alles ziet er netjes uit alsof het nooit weg is geweest.Al met al zeer tevreden en zeer goede service.
Henk LinschotenHenk Linschoten
14:51 04 Feb 22
Vriendelijk ontvangen en goed persoonlijk advies. Goede vakkennis en snelle levering van het gedenkmonument.
Lia GroenewegLia Groeneweg
16:29 06 Dec 21
Goede informatie over een moeilijk onderwerp.
Michel VinkMichel Vink
12:08 26 Nov 21
Prima resultaat bij Bruinstroop! Fijne samenwerking ook! Mooi bedrijf!
Anneke TwigtAnneke Twigt
12:28 06 Aug 21
Ronald heeft ons erg goed begeleid bij het samenstellen van het grafmonument.Hoewel we dachten goed te weten wat we wilden, stelde Ronald de juiste vragen, zodat we er nog eens goed over nadachten. Het is precies geworden zoals we wilden, met dank aan Ronald!
js_loader