Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ons bedrijf Vakbedrijf

ronald-bruinstrook-zagen

Steengoede service!

De specialisten van Ronald Bruinstroop maken voor elke vraag en project de oplossing op maat. Ook onderhoud, reparatie en renovatie hoort bij ons vak. Voor het onderhouden van vloeren zorgen wij voor het vlakken, schuren, polijsten of het kristalliseren hiervan.

Bruinstroop Natuursteen staat voor Service, Kwaliteit, Vakmanschap, Perfectie tot op de millimeter, Betrouwbaarheid, Loyaliteit, En wij zijn de Meedenktank ten Top.

ronald-bruinstroop-

Advies

Tevens kunnen wij u van advies voorzien met het onderhouden van natuursteen zodat u problemen hiermee kunt voorkomen, zoals bij het reinigen van vloeren, aanrechtbladen, openhaardplateau’s, vensterbanken, tafels. Als er onverhoopt een beschadigingen ontstaat kunnen wij deze nagenoeg onzichtbaar voor u herstellen met onze speciale reparatie middelen en gereedschappen. Hiermee wordt een bestaande vloer, aanrechtblad, vensterbank of openhaardplateau weer als nieuw.

Wij willen open en eerlijk handelen. Het gaat niet zo zeer om het binnen halen van de opdracht. Wat wij maken is altijd gemaakt met passie.

100% Tevredenheid

Service betekent voor Ronald Bruinstroop: een snelle adequate oplossing bieden bij probleemgevallen mochten die zich voordoen. Waarmaken waar wij voor staan en zorgen dat u 100% tevreden bent!

Mark Lugthart en ik stellen de hoogste eisen aan kwaliteit. Er gaat niets de werkplaats uit dat niet perfect is. Dat kost wat tijd, maar echt vakwerk is zichtbaar en levert tevreden klant op die ons aanbevelen. En daarom werken wij al zo lang samen.