Persoonlijke grafstenen, hoge kwaliteit en op maat gemaakt

De keuze voor een grafmonument is heel persoonlijk. Bij Ronald Bruinstroop begrijpen we dat. Met ruim twintig jaar ervaring in het hele proces van ontwerp tot plaatsing, staan we graag voor u klaar om tot een uniek monument te komen.

Mogelijkheden in materialen

De combinatie van stijl, vorm en materialen maakt van ieder grafmonument iets unieks. Natuursteen, in al zijn verschijningsvormen, wordt veel gebruikt. Gepolijst of juist ruw, bij Ronald Bruinstroop Natuursteen bent u daarvoor natuurlijk aan het juiste adres. Maar voor een moderne uitstraling zijn er ook mogelijkheden in RVS of glas. En we werken zelfs met cortenstaal, hout en brons. Bij Ronald Bruinstroop kunt u voor elk materiaal terecht.

grafzerk-natuursteen

Vele grafstenen modellen in onze collectie

We ontwerpen samen met u

Na het verlies van een dierbare is een grafsteen uitzoeken geen gemakkelijke taak. U bent op zoek naar iets dat bij die persoon past, een blijvend gedenkteken met een persoonlijk karakter. Bij Ronald Bruinstroop maken we vrijwel alle grafstenen op maat, samen met onze klanten. Met een kopje thee of koffie bespreken we alle mogelijkheden op het gebied van vorm, materiaal, ornamenten en belettering. We houden uiteraard rekening met uw budget. Zo komen we tot dat ene ontwerp dat helemaal past.

In de periode daarna houden we u van het gehele proces op de hoogte. Wanneer de steen klaar is om geplaatst te worden, houden wij natuurlijk ook daarin rekening met de wensen van de familie.

Inspiratie

Kiezen is moeilijk, juist als de mogelijkheden groot zijn. Op onze website vindt u een selectie aan monumenten, die als uitgangspunt kunnen dienen. Is er iets dat u aanspreekt, laat het ons dan vooral weten. We kunnen elk grafmonument aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Heeft u iets gezien dat u mooi vindt? Heeft u vragen of nog geen idee waar u moet beginnen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons: 0182 37 62 93

Mail ons: info@ronaldbruinstroop.nl

Ronald Bruinstroop

  • Persoonlijke benadering
  • Eigen werkplaats
  • Ambacht en vakmanschap
  • Gratis ontwerp
  • Hoge kwaliteit natuursteen
  • Natuursteen specialist

Onze klanten aan het woord

Zeer vakkundig en deskundig geholpen bij het uitzoeken van een gedenksteen voor onze ouders. Een eigen ontwerp was geen enkel probleem en is prachtig mooi geworden. Dank voor de fijne samenwerking.

Marja van der Willik

Bij het uitzoeken van een gedenksteen zijn wij door Ronald Bruinstroop zeer vriendelijk en deskundig geadviseerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, het is heel mooi geworden. Wij kijken terug op een fijne samenwerking.

Fam. van Weelde

Bij binnen komst een goeie ontvangst. Mnr bruinstroop is een super meegaande meneer. Dacht met ons mee. Zorgde voor goeie service bij een emotionele moeilijke dag. Denkt met u mee en heb een prachtige gedenk monument gemaakt. Heel erg bedankt familie Ramos

Deolinda ramos

Betrouwbaar bedrijf waar u nog de service en advies krijgt zoals het behoord. Of het nu om een gedenksteen of anders werk op gebied van steen is, u wordt deskundig geadviseerd en kan rekenen op ook service jaren na uw aankoop de recensies spreken voor zich!

Peter A. Bakkeren

Hoe kunnen wij u helpen?

grafstenen plaatsen

Stel een vraag

Menu