Persoonlijke grafstenen, hoge kwaliteit en op maat gemaakt

De keuze voor een grafmonument is heel persoonlijk. Bij Ronald Bruinstroop begrijpen we dat. Met ruim twintig jaar ervaring in het hele proces van ontwerp tot plaatsing, staan we graag voor u klaar om tot een uniek monument te komen.

Mogelijkheden in materialen

De combinatie van stijl, vorm en materialen maakt van ieder grafmonument iets unieks. Natuursteen, in al zijn verschijningsvormen, wordt veel gebruikt. Gepolijst of juist ruw, bij Ronald Bruinstroop Natuursteen bent u daarvoor natuurlijk aan het juiste adres. Maar voor een moderne uitstraling zijn er ook mogelijkheden in RVS of glas. En we werken zelfs met cortenstaal, hout en brons. Bij Ronald Bruinstroop kunt u voor elk materiaal terecht.

grafzerk-natuursteen

Vele grafstenen modellen in onze collectie

We ontwerpen samen met u

Na het verlies van een dierbare is een grafsteen uitzoeken geen gemakkelijke taak. U bent op zoek naar iets dat bij die persoon past, een blijvend gedenkteken met een persoonlijk karakter. Bij Ronald Bruinstroop maken we vrijwel alle grafstenen op maat, samen met onze klanten. Met een kopje thee of koffie bespreken we alle mogelijkheden op het gebied van vorm, materiaal, ornamenten en belettering. We houden uiteraard rekening met uw budget. Zo komen we tot dat ene ontwerp dat helemaal past.

In de periode daarna houden we u van het gehele proces op de hoogte. Wanneer de steen klaar is om geplaatst te worden, houden wij natuurlijk ook daarin rekening met de wensen van de familie.

Inspiratie

Kiezen is moeilijk, juist als de mogelijkheden groot zijn. Op onze website vindt u een selectie aan monumenten, die als uitgangspunt kunnen dienen. Is er iets dat u aanspreekt, laat het ons dan vooral weten. We kunnen elk grafmonument aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Heeft u iets gezien dat u mooi vindt? Heeft u vragen of nog geen idee waar u moet beginnen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons: 0182 37 62 93

Mail ons: info@ronaldbruinstroop.nl

Ronald Bruinstroop

  • Persoonlijke benadering
  • Eigen werkplaats
  • Ambacht en vakmanschap
  • Gratis ontwerp
  • Hoge kwaliteit natuursteen
  • Natuursteen specialist

Klanten over ons

Ronald Bruinstroop Natuursteen
4.8
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
Gedenksteen van moeder bleek na 6 jaar een beginnend scheurtje te vertonen. Ronald Bruinstroop had dit gelukkig ontdekt en heeft hierop actie ondernomen. Gedenksteen werd opnieuw besteld en gegraveerd. Communicatie hierover verliep prima. Ronald Bruinstroop doet wat hij zegt. Oud gedenksteen werd verwijderd en binnen het afgesproken tijdspad is de nieuwe gedenksteen geplaatst. Alles ziet er netjes uit alsof het nooit weg is geweest.Al met al zeer tevreden en zeer goede service.
Henk LinschotenHenk Linschoten
14:51 04 Feb 22
Vriendelijk ontvangen en goed persoonlijk advies. Goede vakkennis en snelle levering van het gedenkmonument.
Lia GroenewegLia Groeneweg
16:29 06 Dec 21
Goede informatie over een moeilijk onderwerp.
Michel VinkMichel Vink
12:08 26 Nov 21
Prima resultaat bij Bruinstroop! Fijne samenwerking ook! Mooi bedrijf!
Anneke TwigtAnneke Twigt
12:28 06 Aug 21
Ronald heeft ons erg goed begeleid bij het samenstellen van het grafmonument.Hoewel we dachten goed te weten wat we wilden, stelde Ronald de juiste vragen, zodat we er nog eens goed over nadachten. Het is precies geworden zoals we wilden, met dank aan Ronald!
js_loader

Hoe kunnen wij u helpen?

grafstenen plaatsen

Stel een vraag