Gedenkstenen in Moordrecht

Algemene begraafplaatsen stellen eisen en maatbeperkingen aan gedenkmonumenten. Bij Ronald Bruinstroop heeft u nog altijd de keuze uit vele kleuren en materialen. Samen zorgen we voor een gedenkmonument dat aan alle eisen voldoet, ook aan die van u.

Grafplaats

Ronald Bruinstroop ~ Gedenkstenen

Ronald Bruinstroop plaatst tekst en eventuele decoraties naar uw wens. We helpen u graag om een afgewogen beslissing te maken.

Vakmanschap

Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap leggen we uw dierbaarste herinneringen vast in alle soorten natuursteen, eventueel in combinatie met glas of RVS. In onze eigen tuin bekijkt u in alle rust de mogelijkheden.

100% Tevredenheid

Service betekent voor ons: Snelle en adequate oplossingen bieden. Want ook als zich eens een probleem voordoet, moet je waarmaken waar je voor staat: 100% tevreden klanten.

grafsteen van ronald bruinstroop

Uitgebreide show tuin in Moordrecht

Voor elke smaak is er wel wat te ontwerpen

Moderne gedenkmonumenten zijn er in alle soorten, maten en materialen. Dat geldt ook voor lettertypes en de wijze waarop letters worden aangebracht. Uitgestraald, handgehakt, brons of staal… Elke keuze geeft het monument een heel eigen uitstraling. Zo komt u tot het beste monument voor uw dierbare.

Heeft u een idee?

De mogelijkheden zijn eindeloos en we helpen u graag op weg. Heeft u zelf een idee? We zetten het voor u om in een tastbare herinnering waarin u zichzelf herkent. Want bij ons ‘komt de klant altijd van rechts’. Klanten die u al voor gingen zeiden daarover het volgende:

Klanten over ons

klantreacties
grafstenen showtuin

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Menu