Gedenkstenen in Moordrecht

Algemene gedenkmonumenten komen op algemene graven. Aan dergelijke monumenten stellen begraafplaatsen eisen en leggen ze maatbeperkingen op. Bij Bruinstroop heeft u echter nog steeds de keus uit een aanzienlijk aantal kleuren en materialen.

Grafplaats

Ronald Bruinstroop ~ Gedenkstenen

Uiteraard bent u vrij in de tekst die op het monument wilt plaatsen en kunt u overwegen decoraties toe te voegen. Bij Bruinstroop krijgt u precies die informatie die u nodig heeft om een afgewogen beslissing te kunnen nemen. Vraag ernaar en wij staan u graag te woord.

Vakmanschap

Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap leggen we uw dierbaarste herinneringen vast in alle soorten natuursteen, eventueel in combinatie met glas of RVS. U kunt in alle rust de vele mogelijkheden in onze eigen tuin bekijken.

100% Tevredenheid

Service betekent voor Ronald Bruinstroop: een snelle adequate oplossing bieden bij probleemgevallen mochten die zich voordoen. Waarmaken waar wij voor staan en zorgen dat u 100% tevreden bent!

grafsteen van ronald bruinstroop

Uitgebreide show tuin in Moordrecht

Voor elke smaak is er wel wat te ontwerpen

Moderne gedenkmonumenten zijn er in alle soorten, maten en materialen. Ook de keuze van het lettertype of het soort letters uitgestraald, handgehakt, brons of staal geven een gedenksteen een heel eigen uiterlijk. Modern zou je dat kunnen noemen als je ook de vormgeving van de gedenksteen daarbij betrekt.

Heeft u een idee?

Er zijn een eindeloos aantal mogelijkheden beschikbaar waaruit te kiezen is. Kom met ideeën en wij van Bruinstroop zetten dat voor u om in een tastbare gedenksteen, waar u zich in zult herkennen. Bij ons staat alles in het teken van u, de klant. Niet voor niets is ons motto: ‘onze klant komt altijd van rechts’. Graag willen wij ook onze klanten aan het woord laten.

Klanten over ons

klantreacties
grafstenen showtuin

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Menu