Beoordelingen

Laatste beoordelingen van onze klanten:

  • Ron van Savoijen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    26-07-2019
    Deze firma heeft vakmanschap en een mooi eindproduct leveren hoog in het vaandel staan. Waarbij Ronald altijd met je meedenkt en over zeer veel expertise beschikt zodat er altijd een juiste oplossing beschikbaar is . Kortom een geweldig bedrijf met de juiste prijs kwaliteit verhouding
  • Vin

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    25-07-2019
    Na een nare ervaring met een ander natuursteen bedrijf uit gouda uiteindelijk uitgekomen op Ronald bruinstroop om dorpels te zetten bij ons en de marmeren vloer te polijsten kan alleen zeggen dat ze vakwerk hebben geleverd en zeer tevreden zijn een top bedrijf een aanrader !!
  • Deolinda ramos

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    08-07-2019
    Bij binnen komst een goeie ontvangst. Mnr bruinstroop is een super meegaande meneer. Dacht met ons mee. Zorgde voor goeie service bij een emotionele moeilijke dag. Denkt met u mee en heb een prachtige gedenk monument gemaakt. Heel erg bedankt familie Ramos
  • Johan Termoshuizen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    06-07-2019
    Vandaag mijn bestelling opgehaald en ik ben hier zeer tevreden over ! De tijd die er voor je word genomen en de deskundigheid zijn de speerpunten van dit bedrijf, tevens was hij prijstechnisch ook mijn beste optie , een aanrader dus ! Ronald bedankt , het klinkt geweldig 😉
  • Manuela

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    13-06-2019
    We hebben een prachtige gedenkmonument laten maken.vakwerk.
  • George van Schaik

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    04-06-2019
    We hebben een planchet besteld, keurig volgens afspraak geleverd. Nav een mal gemaakt, ook dat prima uitgevoerd.
  • Fam, de Jong

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    21-05-2019
    Ik had met spoed een dorpel op maat nodig, Ronald heeft mij daar goed mee geholpen. Sochtends gebeld, en smiddags kreeg ik al een telefoontje dat hij klaar was! Top service!!
  • Fam Plokhooij

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    09-05-2019
    Wij hadden een extra stuk aanrechtblad nodig voor uitbreiding van onze keuken. Wij zijn door Ronald goed geholpen en hebben een blad gekregen wat exact op kleur is met de rest van de bestaande keuken. Top service.
  • Fam van Kooten

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    01-05-2019
    Zeer correct geholpen en ze hebben prachtig werk geleverd
  • Fam.de Hondt

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    18-02-2019
    Wij hebben onze aanrechtbladen laten vervangen door prachtige natuursteen bladen. Ronald heeft ons uitgebreid geinformeerd en met veel liefde voor het vak door het gehele proces geleid. De nauwkeurigheid en zorg van Ronald en zijn collega hebben tot een fantastisch resultaat geleid. Op basis van onze ervaring bevelen wij iedereen Ronald Bruinstroop aan!!
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl
ronald bruinstroop
ronald-bruinstroop-
Menu