Beoordelingen

Laatste beoordelingen van onze klanten:

  • Kasper sijm.

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    28-01-2021
    Wij hebben een huis gekocht waar de Chinese natuurstenen vloertegels 15 jaar gebruiks en slijtage plekken had. We wouden een frisse start in ons nieuwe huis. En heb Ronald gebeld om te komen kijken en een offerte te maken. Ronald is al zijn afspraken keurig na gekomen. Op de afgesproken datum stonden er keurig optijd 2 erg vriendelijke mannen die na een bakkie koffie en een praatje de hele dag aan het werk zijn geweest. dit herhaalde zich de volgende dag weer aangezien het 2dagen werk was. De communicatie tussen mij en de werklui was goed en ze dacht goed met mij mee. Uiteindelijk is de vloer weer als nieuw geworden en ben ik erg blij met het resultaat!
  • Fam. van ’t Wout

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    03-12-2020
    Ook deze keer weer prima geholpen bij het uitzoeken van een gedenksteen. Heel klantvriendelijk en deskundig. Het is een mooie steen geworden voor een schappelijke prijs. Hartelijk dank!
  • Wil Lubbe

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    20-10-2020
    Wij zijn heel erg tevreden met onze vensterbanken, goede service top.
  • Etienne Boon

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    16-10-2020
    Wij waren al langere tijd op zoek naar een natuursteen plaat voor onder de kachel. Bij Ronald Bruinstroop heel erg fijn geholpen, zeer goed advies waardoor we echt een goede keuze hebben kunnen maken. Echt hele fijne vakmensen met schappelijke prijzen!
  • Els Brandhorst

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    06-10-2020
    In Ronald Bruinstroop vond ik een heel sympathieke man; meedenkend in mijn wensen en zich invoelend in de situatie. Hij kwam met waardevolle ideeen. Met oog voor detail en schoonheid heeft hij met zijn medewerkers een fraaie gedenksteen gecreeerd. Een pluim! Hartelijk dank, het ga je goed.
  • Lukas

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    26-09-2020
    Perfecte service, snel klaar en zeer klantvriendelijk!!
  • Rita Geerders

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    24-09-2020
    Wij hadden een uitdaging met het afvoeren van een, zeer zware, granieten tuintafelblad. Niet te tillen. Na contact met Ronald Bruinstroop Natuursteen bleek hij bereid om, op korte termijn zelfs, ons uit de brand te helpen. We waren diep onder de indruk van de netheid van werken, de deskundigheid, de efficiëntie, maar bovenal de behulpzaamheid. Een ding weten we zeker, we raden Ronald Bruinstroop Natuursteen van harte aan aan een ieder die een betrouwbaar bedrijf wens in te huren, met een nette, behulpzame en doortastende werkhouding! Doen hoor! Complimenten en veel dank onzerzijds aan Ronald Bruinstroop!
  • Rense Kuil september

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    18-09-2020
    De firma Bruinstroop heeft een stoepplaat geplaatst bij de entree van mijn woning ter vervanging van een versleten betegelde stoepplaats. Dat gebeurde met uitstekend vakmanschap en veel aandacht voor elk detail. Fijn dat wij voor dit bedrijf gekozen hebben.
  • Denise & Joël

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    27-07-2020
    Ronald heeft ons zeer vriendelijk en deskundig geholpen een keuze te maken uit de soorten (natuur)steen voor ons haardplateau. Bij het inmeten is er heel fijn meegedacht om het er zo mooi mogelijk uit de laten zien. Het plateau is zeer vakkundig geplaatst, we zijn ontzettend tevreden met het resultaat!
  • Den Brinker B.V. Schiedam

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    26-07-2020
    Uw werkzaamheden zijn prima deskundig uitgevoerd en verdienen enkel lof. Den Brinker B.V. Schiedam.
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl
ronald bruinstroop
ronald-bruinstroop-
Menu