Beoordelingen

Laatste beoordelingen van onze klanten:

  • Wil Lubbe

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    20-10-2020
    Wij zijn heel erg tevreden met onze vensterbanken, goede service top.
  • Etienne Boon

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    16-10-2020
    Wij waren al langere tijd op zoek naar een natuursteen plaat voor onder de kachel. Bij Ronald Bruinstroop heel erg fijn geholpen, zeer goed advies waardoor we echt een goede keuze hebben kunnen maken. Echt hele fijne vakmensen met schappelijke prijzen!
  • Els Brandhorst

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    06-10-2020
    In Ronald Bruinstroop vond ik een heel sympathieke man; meedenkend in mijn wensen en zich invoelend in de situatie. Hij kwam met waardevolle ideeen. Met oog voor detail en schoonheid heeft hij met zijn medewerkers een fraaie gedenksteen gecreeerd. Een pluim! Hartelijk dank, het ga je goed.
  • Lukas

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    26-09-2020
    Perfecte service, snel klaar en zeer klantvriendelijk!!
  • Rita Geerders

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    24-09-2020
    Wij hadden een uitdaging met het afvoeren van een, zeer zware, granieten tuintafelblad. Niet te tillen. Na contact met Ronald Bruinstroop Natuursteen bleek hij bereid om, op korte termijn zelfs, ons uit de brand te helpen. We waren diep onder de indruk van de netheid van werken, de deskundigheid, de efficiëntie, maar bovenal de behulpzaamheid. Een ding weten we zeker, we raden Ronald Bruinstroop Natuursteen van harte aan aan een ieder die een betrouwbaar bedrijf wens in te huren, met een nette, behulpzame en doortastende werkhouding! Doen hoor! Complimenten en veel dank onzerzijds aan Ronald Bruinstroop!
  • Rense Kuil september

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    18-09-2020
    De firma Bruinstroop heeft een stoepplaat geplaatst bij de entree van mijn woning ter vervanging van een versleten betegelde stoepplaats. Dat gebeurde met uitstekend vakmanschap en veel aandacht voor elk detail. Fijn dat wij voor dit bedrijf gekozen hebben.
  • Denise & Joël

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    27-07-2020
    Ronald heeft ons zeer vriendelijk en deskundig geholpen een keuze te maken uit de soorten (natuur)steen voor ons haardplateau. Bij het inmeten is er heel fijn meegedacht om het er zo mooi mogelijk uit de laten zien. Het plateau is zeer vakkundig geplaatst, we zijn ontzettend tevreden met het resultaat!
  • Den Brinker B.V. Schiedam

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    26-07-2020
    Uw werkzaamheden zijn prima deskundig uitgevoerd en verdienen enkel lof. Den Brinker B.V. Schiedam.
  • Marsha

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    14-07-2020
    Samen met Ronald & Mark een eigen ontwerp voor een gedenksteen uitgewerkt tot een prachtig eindresultaat. Ze nemen ruim de tijd om mee te denken, leveren kwaliteit en geweldige service. Vakwerk vanuit passie, zeer tevreden!
  • Arnoud en Gea Neeleman

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    17-06-2020
    Vandaag is bij ons het gat voor de kookplaat in onze aanrecht groter gezaagd. Alles prima geregeld! Heldere en duidelijke communicatie en alles keurig achter gelaten. Veel dank!
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl
ronald bruinstroop
ronald-bruinstroop-
Menu