Beoordelingen

Laatste beoordelingen van onze klanten:

  • Fam. van Weelde

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    18-11-2019
    Bij het uitzoeken van een gedenksteen zijn wij door Ronald Bruinstroop zeer vriendelijk en deskundig geadviseerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, het is heel mooi geworden. Wij kijken terug op een fijne samenwerking.
  • Tim Peters

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    09-11-2019
    Vandaag planchetten, dorpels en vensterbank opgehaald bij Ronald. Zien d´r erg mooi uit! Ronald neemt de tijd voor je, en voorziet je van deskundig advies. Ruime keuze van materiaal. Heb je natuursteen op maat nodig? Zoek niet verder en ga naar Ronald Bruinstroop! Veel succes met je onderneming en wellicht tot ziens
  • Oudijk

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    02-11-2019
    Ik had een gedenksteen af te voeren en ben door Ronald super geholpen Nog heel erg bedankt
  • Heleen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    18-10-2019
    Dankuwel meneer Bruinstroop, het ziet er mooi uit. Vriendelijke groet, Heleen
  • Barry

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    17-10-2019
    Wauw wat mooi.dat klinkt raar maar is echt prachtig.wij zijn er erg blij mee. Namens ons allemaal ontzettend bedankt voor de vriendelijkheid en netheid van alles.we zullen goede reclame voor je maken..
  • Joke Dijkstra

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    16-10-2019
    Hallo Ronald. Bedankt voor het plaatsen van het glasmonument van onze moeder. Ziet er heel mooi uit. De rekening wordt zo gauw mogelijk voldaan. Nogmaals bedankt en een fijn weekend. Groetjes Joke Dijkstra
  • Margo Hoogendoorn

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    22-09-2019
    Na het overlijden van mijn vader heeft Ronald direct de steen van het graf waar mijn moeder al lag, weggehaald. Hij is direct aan de slag gegaan en hield mij constant op de hoogte. Heb het al een heke fijne samenwerking ervaren En de steen is geweldig mooi. Ook het terug plaatsen ervan, professioneel super netjes. Hartelijk dank namens twee dankbare dochters!
  • Geert Boevink

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    20-09-2019
    Mijn familie en ik zijn erg te spreken over o.a. het meedenken t/m de realisatie van de grafsteen (een zwerfkei) met opschrift van mijn overleden vrouw.
  • Ron van Savoijen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    26-07-2019
    Deze firma heeft vakmanschap en een mooi eindproduct leveren hoog in het vaandel staan. Waarbij Ronald altijd met je meedenkt en over zeer veel expertise beschikt zodat er altijd een juiste oplossing beschikbaar is . Kortom een geweldig bedrijf met de juiste prijs kwaliteit verhouding
  • Vin

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    25-07-2019
    Na een nare ervaring met een ander natuursteen bedrijf uit gouda uiteindelijk uitgekomen op Ronald bruinstroop om dorpels te zetten bij ons en de marmeren vloer te polijsten kan alleen zeggen dat ze vakwerk hebben geleverd en zeer tevreden zijn een top bedrijf een aanrader !!
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl
ronald bruinstroop
ronald-bruinstroop-
Menu