Beoordelingen

Laatste beoordelingen van onze klanten:

  • Gerda

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    07-05-2020
    Wij zijn zeer tevreden over de vakkundigheid en klantvriendelijkheid bij het ontwerpen, maken en plaatsen van het gedenkmonument van mijn vader. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking. Ik raad u bedrijf dan ook zeker aan!
  • A. Roobol

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    04-05-2020
    Goede communicatie en informatie, duidelijke offerte en als resultaat een prachtige gedenksteen. Bedankt hiervoor.
  • M. Kalkman

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    22-04-2020
    Nette mensen, goede service. Leveren een keurig product en gaan geen uitdaging uit de weg! Zeer aan te raden.
  • Andrea Sundermeijer

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    31-01-2020
    Ronald heeft voor onze nieuwe kachel een prachtige natuurstenen vloer- en muurplaat gemaakt. Echt vakwerk en wij zijn er super blij mee. En bij Ronald ben je echt nog klant. Hij staat altijd voor je klaar, denkt met je mee en levert conform afspraak. Ik moet zeggen, toch wel uniek in deze tijd. Ronald, enorm bedankt!
  • Peter A. Bakkeren

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    25-11-2019
    Betrouwbaar bedrijf waar u nog de service en advies krijgt zoals het behoord. Of het nu om een gedenksteen of anders werk op gebied van steen is, u wordt deskundig geadviseerd en kan rekenen op ook service jaren na uw aankoop de recensies spreken voor zich!
  • Marja van der Willik

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    25-11-2019
    Zeer vakkundig en deskundig geholpen bij het uitzoeken van een gedenksteen voor onze ouders. Een eigen ontwerp was geen enkel probleem en is prachtig mooi geworden. Dank voor de fijne samenwerking.
  • Fam. van Weelde

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    18-11-2019
    Bij het uitzoeken van een gedenksteen zijn wij door Ronald Bruinstroop zeer vriendelijk en deskundig geadviseerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, het is heel mooi geworden. Wij kijken terug op een fijne samenwerking.
  • Tim Peters

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    09-11-2019
    Vandaag planchetten, dorpels en vensterbank opgehaald bij Ronald. Zien d´r erg mooi uit! Ronald neemt de tijd voor je, en voorziet je van deskundig advies. Ruime keuze van materiaal. Heb je natuursteen op maat nodig? Zoek niet verder en ga naar Ronald Bruinstroop! Veel succes met je onderneming en wellicht tot ziens
  • Oudijk

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    02-11-2019
    Ik had een gedenksteen af te voeren en ben door Ronald super geholpen Nog heel erg bedankt
  • Heleen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    18-10-2019
    Dankuwel meneer Bruinstroop, het ziet er mooi uit. Vriendelijke groet, Heleen
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl
ronald bruinstroop
ronald-bruinstroop-
Menu