Beoordelingen

Laatste beoordelingen van onze klanten:

  • Wouter

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    23-12-2021
    Voor 2 marmeren plaatjes goed geholpen voor een bijzettafel. Goed geholpen met het uitzoeken van het marmer en een hele snelle levering. Top service!
  • J. van Rij

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    21-12-2021
    Ronald Bruinstroop heeft voor onze twee houten nachtkastjes twee mooie plaatjes Portoro marmer speciaal op maat gemaakt, gepolijst en met een mooi eindresultaat.
  • Leo

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    20-12-2021
    Wij hebben een granieten blad besteld met nogal afwijkende maten. Perfect gemaakt en netjes afgeleverd.
  • Eline van Hengst

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    03-06-2021
    Dit bedrijf werkt met het hart. En weten mee te denken. Ronald is een man met kennis een feeling voor zijn werk. Hierdoor hebben we een heel mooi gedenkmonument voor onze ouders uitgekozen.
  • R.van Duinen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    25-05-2021
    We hadden geen flauw idee hoe het zou gaan toen we kontakt zochten met Ronald Bruinstroop. Het is ons prima bevallen .Samen met Ronald hebben we een mooi grafmonument ontworpen. Hij voelde goed aan wat onze bedoeling was, hielp mee denken , zoeken en wees ons op de mogelijkheden. Bij de uitwerking van het ontwerp zijn Ronald en Mark ( die we later hebben ontmoet ) heel precies te werk gegaan .De zorgvuldigheid waarmee ze werk zijn gegaan, sprak van vakmanschap. Bedankt heren, het is prachtig geworden !
  • E.M.Ittmann

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    16-05-2021
    Omdat we al goede ervaringen hadden met het bedrijf van Ronald Bruinstroop, hebben we het monument op het graf van onze moeder door hen laten verzorgen. Binnen 5 weken was de steen tot volle tevredenheid van ons alweer terug geplaatst. Het contact met Ron was plezierig en professioneel. Hartelijk dank Ron en Mark voor de goede communicatie en het vakwerk!
  • Rik Ernst

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    30-04-2021
    Ook voor kleinere projecten als een mooie steen voor onze stenen trap konden we zeer goed bij Ronald terecht. Prachtig resultaat. Bedankt.
  • Kasper sijm.

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    28-01-2021
    Wij hebben een huis gekocht waar de Chinese natuurstenen vloertegels 15 jaar gebruiks en slijtage plekken had. We wouden een frisse start in ons nieuwe huis. En heb Ronald gebeld om te komen kijken en een offerte te maken. Ronald is al zijn afspraken keurig na gekomen. Op de afgesproken datum stonden er keurig optijd 2 erg vriendelijke mannen die na een bakkie koffie en een praatje de hele dag aan het werk zijn geweest. dit herhaalde zich de volgende dag weer aangezien het 2dagen werk was. De communicatie tussen mij en de werklui was goed en ze dacht goed met mij mee. Uiteindelijk is de vloer weer als nieuw geworden en ben ik erg blij met het resultaat!
  • Fam. van ’t Wout

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    03-12-2020
    Ook deze keer weer prima geholpen bij het uitzoeken van een gedenksteen. Heel klantvriendelijk en deskundig. Het is een mooie steen geworden voor een schappelijke prijs. Hartelijk dank!
  • Wil Lubbe

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    20-10-2020
    Wij zijn heel erg tevreden met onze vensterbanken, goede service top.
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl
ronald bruinstroop
ronald-bruinstroop-
Menu