Beoordelingen

Laatste beoordelingen van onze klanten:

  • Jolanda Kruiswijk

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    10-11-2022
    Ronald en Marc zijn zeer vakbekwaam. Een goede keuze voor advies, plaatsing of onderhoud/reparatie van natuursteen (grafmonument/keukenblad/vloer etc). Beiden denken mee over praktische oplossingen. Goede service, ook wanneer er nadien iets aan gerepareerd moet worden. Hele fijne samenwerking. Meer dan tevreden, mijn dank!
  • loes

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    02-10-2022
    Uiterst prettige manier m.b.t. het adviseren i.v.m. de keuze van een grafmonument. Een aanrader voor allen die een grafmonument willen kopen. Firma is betrouwbaar ende klant weet waar hij aan toe is. Dank je wel mijnheer Ronald Bruinstroop
  • Saskia Faber

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    28-07-2022
    Ronald neemt de tijd voor je en is erg vakbekwaam. Prachtige grafsteen voor mijn broer. Erg tevreden.
  • A. Roobol

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    11-05-2022
    Een bestaande grafsteen is door Ronald Bruinstroop opgeknapt en ziet er weer heel erg mooi uit. Er was goede communicatie wanneer de steen werd weggehaald en weer teruggeplaatst. Tevens kregen we foto's van het prachtige resultaat. Dank hiervoor.
  • Ton van Meerwijk

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    25-04-2022
    Vanaf het begin van het contact tot en met het plaatsen van de graftegel een heel fijne ervaring opgedaan met R. Bruinstroop. De tegel ziet er volgens onze wensen heel mooi uit en ook de begeleiding en advies waren voor mij, (schoon- en klein-) kinderen erg goed. Bedankt namens de hele familie.
  • Liesbeth Brussé

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    23-03-2022
    Fijne samenwerking, gewoon lekker ontspannen sfeer, alleen maar lof.
  • Arjen van Zanten Vaassen

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    15-03-2022
    Namens mijn broer en zus wil ik Ronald bedanken voor de prettige samenwerking tijdens het regelen van een gedenksteen voor onze moeder. Rustig, prettig, deskundig en een goed advies. Duidelijk vakmanschap met liefde voor het vak waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kan het iedereen zeer aanbevelen! Ronald en Mark, bedankt!
  • Anneke Twigt

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    08-03-2022
    Wat een fijn contact hadden we tijdens het uitkiezen en het regelen van de grafsteen van mijn moeders graf.Ronald hielp ons goed door de juiste vragen te stellen, zodat wij wisten wat we wilden. Bovendien was de firma Bruinstroop ook nog zo vriendelijk om het graf van onze schoonouders te inspecteren en op te knappen. Toen we vroegen wat dat kostte bleek het extra service te zijn. Heel hartelijk dank, daarvoor Ronald. We zullen je graag bij familie en vrienden aan bevelen!
  • Leni snoei-oosterom

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    06-03-2022
    Heeft even geduurd, maar heel mooi geworden!
  • Mary Terlouw

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    16-02-2022
    Ondanks een verdrietige periode ....ben ik ontzettend goed geholpen door men.Bruinstroop...hij nam de tijd ..hij stelde mij op mn gemak...en met een kop koffie erbij zijn we op een hele mooie steen uit gekomen..ondanks verdriet hij verstaat je....KLASSE... Ronald bedankt voor je inzet.....gr Mary.
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl
ronald bruinstroop
ronald-bruinstroop-